Over Onze Vereniging

De goochelkunst kan pas écht leven als ze voor een echt publiek wordt uitgevoerd! Daarom richten we als vereniging tal van activiteiten in om de gepaste uitvoering van het goochelen te promoten!

Zo kan je meermaals per jaar terecht op onze sympathisantenavonden. Deze avonden waarop we ons lokaal openstellen voor het grote publiek, vormen dé uitgelezen kans om onze goochelaars aan het werk te zien.

Wie het publiek wil verbazen met magie en illusies van de bovenste plank moet deze natuurlijk eerst leren. Juist daarom richt de K. VGB een cursus in, waarin je de basisbeginselen van de edele goochelkunst kan leren!

Onze vereniging bestaat reeds meer dan 75 jaar en kan daardoor bogen op een rijkgevulde geschiedenis! Wil je er meer over weten? klik dan hier!

Het kloppend hart van onze goochelclub bestaat uiteraard uit de gedreven en door de goochelkunst gepassioneerde leden. Wie dat net zijn, verneem je hier.

Om het reilen en zeilen van onze vzw in goede banen te leiden, kunnen we rekenen op een gemotiveerd en ervaren bestuur. Via dit menu kom je te weten wie onze bestuursleden zijn.

Als K. VGB zijn we de fiere organisator van het Magic Hand Day congres; een hele dag in het teken van goochelen, illusive en magie! Verkopers, wedstrijden en een spectaculair avond-gala! Meer info over dit grootse evenement vind je hier!

Info, vragen of aansluitingen op de basiscursus? Slechts één adres: secretariaat@kvgb.be     0477 23 89 54 tussen 18u-20u